top
logo
English (United Kingdom)Deutsch (Deutschland)français (France)română (România)

Contact


Fundaţia "Un Copil, O Speranţă" - Sibiu - România
Bine ati venit pe site-ul Fundatiei
UCOS ROMANIA - Istoric

Fundatia “Un copil, o speranta” a luat fiinta la 1 martie 1998 din initiativa membrului unic fondator, doamna Elena Miruna Tudorache. Fundatia este un organism neguvernamental, nonprofit si apolitic.

Misiune
Fundatia "Un copil, o speranta " isi asuma rolul de a proteja drepturile copiilor din Romania si din lume.


Viziune
Fundatia isi propune sa devina furnizior de servicii sociale in favoarea copiilor si familiilor lor.

Fundatia va fi recunoscuta de catre comunitate pentru calitatea umana si a serviciilor, pentru eficienta in interventie si pentru transparenta in toate actele sale.

Fundatia va fi perceputa de catre institutiile publice si alte organisme neguvernamentale ca un partener credibil si accesibil.

Noutati

 • Priviti un film de 10 minute din activitatea de sustinerea a copiilor cu handicap neuromotor din Centrul CRESC


 • Faceti click pe imagine pentru a porni filmul.
  ~ 14 iunie 2007: Cea mai mare tarta cu capsuni din Romania in parteneriat cu firmele UNIFINE si Redal
  ~ 28 iunie 2007 : Inaugurarea centrului CALEIDOSCOP cu inalta participare
  ~ 8 mai 2008: Concert pentru Alexandra, spectacol in beneficiul copiilor nevazatori din jud. Sibiu in parteneriat cu Filarmonica de Stat Sibiu

  ~ 24-27 iunie 2008: Formare pentru managerii institutiilor pentru copii cu dizabilitati

  Elena Miruna Tudorache – Fondator 1998

  „Ne-am creat pentru copiii din Romania si pentru familiile lor. Intr-o societate in tranzitie, copiii sunt primele victime. Copiii sunt o motivatie care nu are nevoie de cuvinte.

  In dorinta si efortul national, ca viitoarea generatie sa creasca in respectul drepturilor sale fundamentale, Fundatia „Un Copil, O Speranta” intra in grupul organismelor neguvernamentale care cred ca viitorului Romaniei este in copii si care doresc ca IMPREUNA sa redea copiilor COPILARIA, garantie a unui viitor mai bun, pentru fiecare dintre ei, pentru fiecare dintre noi.

  Ne-am desprins din comunitate si ne adresam ei. Fiti alaturi de noi. Fiecare copil doreste sa se joace, sa rada, sa cante, sa deseneze, sa mearga la gradinita si la scoala, sa aiba siguranta caminului lor.

  Fundatia „Un Copil, O Speranta” putea sa se numeasca „O Speranta, Un Copil” mesajul ar fi ramas acelasi. Ei sunt speranta noastra, iar noi, speranta lor.”

  Elena Miruna Tudorache – Fondator 1998

   

  bottom